מועדים לששון,
היום חזרתי מטיול ובדרך חזרה נתקלתי במדבקה של הכלבים הברסלבים, והפעם, ראיתי מספר טלפון בתחתית! (055-9336241), שלחתי לו הודעה עם קללה: "שתתייסר עד סוף ימיך יא עובד אלילים מסית אחרי השיקוצים בשר ודם".
הוא חזר אלי, וכעס, ושאל איפה אני גר וכו', אמרתי לו שאיני כמותו ושאין לי זמן אליו.
הוא קרא לי פחדן, ואז שאלתי האם פחדן היה שורף את ספריו של הכלב מברסלב ומעלה ליוטיוב? ראו כאן.
העיקר, הוא המשיך וקרא לי בחורה, כי אני כביכול פחדן.
ואז עניתי לו:
אמרו לך לזרוק את השכל ולנהות כעיוור אחר בשר ודם, פתחת את רגליך כאחרוני הזונות – ואני הנמושה?
כל מה שהוריך עמלו עליו, השקיעו בך כמיליון שקל, חינכו אותך – הורדת באסלה בעצת אדם זר?
כןן!! כןןן!!!!
ואתה עוד נלחם על כבודו בכזה חירוף נפש! חחחחחחחחחח
אם כבר נכנסת לפינה הזו, דווקא הייתי שולח אותו לאיזו כתובת:
סמטת ברסלב הכלב פינת חורבת נתן העזתי שר"י, כמה דקות הליכה מכנסיית הקבר שבאומן...
ועל-כל-פנים, מתחילה נכשלת בדבריך כי דבריך יצאו מתוך כעס ולא ביישוב הדעת.
וגם כאשר מקללים את המינים וצאצאיהם יש לעשות זאת ביישוב הדעת אחרת ניכשל ולא תושג המטרה. ומלחמה עם המינים היא מלחמה ככל מלחמה, חייבים לשמור על קור רוח כדי שלא להפסיד את הקרב.
ובשום פנים ואופן לא הייתי חורג לניבולי פה, וכל זאת גרמה לך מידת הכעס שהשביתה את שכלך.
ואם כבר הייתי שולח לו הודעה הייתי כותב לו כך:
"לכסיל ההולך בטומאת ברסלב: דע כי עוונך קשה מנשוא, מפני שרבך פנה מאת ה'-אלהים-אמת לעבוד גילולי נכר, והנה דוגמה אחת מני רבות: ברסלב טען שהוא מטהר את כל הכתמים, דהיינו את כל העוונות... וכי יש כוח לאדם לטהר עוונות זולתו? והלא זוהי השקפה נוצרית מובהקת לפיה יש בכוח כומרי הזימה המושחתים לכפר על חטאי הפושעים. וכל מי שסובר שיש בכוח אדם שסופו הרימה והתולעה לטהר עוונות, למעשה רואה באותו אדם אלוה עלי אדמות, ובזה הוא עובד אלהים אחרים. ויש עוד דוגמאות למכביר לגילוליו של ברסלב".
ואם לאחר מכן הוא היה שולח בקשה לכתובת מגוריי, הייתי משיב לו: "וכי על-מנת להוכיח שהנני טועה הנך זקוק לכתובת מגוריי? או שמא אין בידך ראיות אמיתיות כדי לסתור את דבריי ולכן הנך פונה לאיומים, כדרך הגויים הערלים אשר לאחר שנכשלו בכל פולמוסיהם עם היהודים: פנו לאלימות ולהתעללות ואף לרצח".
והייתי ממשיך:
"ולכן לא אתן לך את כתובת מגוריי, אלא-אם-כן אתה מתעקש שאפנה למשטרה שאיימת עלי, ואיני פוחד ממך, אלא הנני נזהר ונשמר לנפשי, כפי שהתורה ציוותה אותנו: 'ונשמרתם מאד לנפשותיכם', ובמיוחד מעובדי הגילולים האכזריים אשר מוכנים לרצוח ולהתעלל כדי לקיים את טומאתם וגילוליהם, וכמו המוסלמים אשר די בקריקטורה על מוחמד כדי שהם יבצעו פיגועים רצחניים, וכל זאת בשל סכלותם ונחיתותם המחשבתית".
"וכך אתה, שילוב של מוסלמי פנאטי ועובד גילולים קנאי ואלים, אשר סופו להיכרת מחיי העולם-הבא".
"וגם אברהם אבינו חשש לחייו מעובדי הגילולים: 'רק אין יראת אלהים במקום הזה והרגוני'".
כך ראוי לנהל עמם ויכוח, אם כבר החלטנו להיכנס לויכוח, ועל-כל-פנים, ראוי לחשוב האם ניתן להרחיב את המלחמה במינים ובשליחיהם מעבר לאור הרמב"ם, אך לא לצאת למלחמה באופן נמהר וללא שיקול דעת.
דומני שדרך טובה בהרבה להילחם עם המינים היא להפיץ את האמת, דהיינו להפיץ מאמרים וסרטונים ברשתות החברתיות השונות, לדבר זה יש השפעה גדולה בהרבה, וגם זו דרך בטוחה בהרבה, כי בעצם המאמר ובעצם הסרטון יש טיעונים שניתן להפנות אליהם את עובדי האלילים, ולא להיגרר לאיומים וכיו"ב.