עלות המלחמה לפי הכתבה כאן היא עד עכשיו מעל 70,000,000,000 וכל יום עוד מיליארדים.
אם לא היו עושים את כל ה"הומניטרי" ופשוט מפגיזים עם ארטיליריה או פצצות טפשות זה היה עולה
נראה לי פחות מעשירית, אולי אפילו הרבה הרבה פחות מעשירית. ואיך שהפצצות היו מתחילות להתקרב
אליהם כולם שם היו בורחים מהפחד. והיה אפשר פשוט לשטח שורה אחרי שורה, לסיים את השיטוח תוך 24 שעות,
ותוך עוד יום-יומיים לכבוש את הכל, כמובן תוך וידוא שכל השטח משוטח לגמרי ואין סיכוי שאף חייל ייפצע.
מי אתה חושב שאתה? מי אתם חושבים שאתם? גישתך היא גישת סמוטריץ׳ ובן-גביר היהירים, ואני כבר הסקתי שהצבעת להם באחד מהפוסטים שלך (והתעלמת מתגובתי ולא הבעת הסתייגות).
עם-ישראל כיום הוא פיתה, קודם כל תפנימו את זה ותבלעו את זה, הובסנו על-ידי צבא של כפכפים ועגלות.
בנוסף, כיום, זה שאנחנו לא יכולים לתקוף בצורה נחרצת נובע מחשש מדעת אומות העולם אשר אינם מבינים שחמאס והבונקרים שלו פועלים מתחת למסגדים ובתי חולים, וזה מידה כנגד מידה, כי כפי שחצי מהעולם לא רואה זאת, כך עם-ישראל לא ראה שהוא בוחר באנשים רעים שמדרדרים את המדינה ומפקירים אותה בכל המובנים.
ואם אני אשמע אתכם היהירים מדברים כאן שוב אני מעיף אתכם, לכו תבכו לאלוהים שיסלח לכם, לכו תסתכלו על הפרצופים של החטופים מה גרמתם להם ולמשפחותיהם. מטומטם אחד.