להלן דברים שנשלחו אלי וראיתי נכון לשתפם:
חרבות ברזל זה שם לא טוב, זה די מוסכם על כולם או כמעט כולם.
חשבתי על שם הרבה יותר מתאים: נֵצַח-ביבי.
הרי לביבי לא אכפת שימותו, שייפצעו, שהכלכלה תתרסק, שהמדינה תהפוך להיות יותר ויותר מבודדת, שאנשים לא יגורו בבתים שלהם ושהבתים שלהם ייחרבו, שילדים לא ילמדו בבתי ספר וכן הלאה, העיקר שהמלחמה תמשך ותמשך ותמשך ותמשך ותמשך כמה שיותר זמן.
הרי בשניה שהמלחמה תגמר יתחילו הועדות חקירה ויהיו בחירות ויש סיכוי טוב שהוא יוחלף.
ובגלל שהדבר היחיד שיש לו באישיות זה לשלוט, זה מאפיל על כל דבר אחר.
איזה מין דבר זה, שצבא מהחזקים בעולם, אפילו מבחינה היסטורית, לא יכול מעל חצי שנה (!!!) לכבוש את עזה, שאין להם אפילו טנק אחד או תותח אחד.
איזה מין דבר זה, שאין שום הסברה שאין בכלל "עם" כזה פלסטיני, ושכולם אנשים שמגיעים מעל 40 מדינות שונות!! ושכולם משתפים פעולה עם הטרור.
אף אחד לא יודע מתי המלחמה בדרום תסתיים, ואפילו לא התחלנו בצפון!!!!!
זה נראה ש"בכיף" עוד שנתיים אפילו נהיה במצב הזה.
מנהיג נורמלי יעשה את המקסימום האפשרי כדי שהמלחמה תגמר כמה שיותר מהר.
אבל ביבי - ההפך. עושה את ה*מקסימום* שהמלחמה תתמשך ותתמשך כמה שרק אפשר.
ואפשר כמובן הרבה להאריך ולפרט, אבל זה נראה לי מספיק לעכשיו.
האדם ששיתף אותי בדברים הראשונים הוסיף ושיתף, והנה דבריו:
אשמח להבין, לא שמעתי אפילו אדם אחד שמסביר, ואני קורא המון חדשות מה**המון** מקורות, למה בדיוק כבר 3 חודשים מחכים עם רפיח??? מה השתנה מלפני 3 חודשים ועד היום??? מה בדיוק הרווחנו ב-3 חודשים האלו???
כל הזמן נהרגים ונפצעים עוד. עשרות אלפים מפונים. המדינה מפסידה אינספור מיליארדים וכולנו נכנס למצב כלכלי מדורדר. כל המחירים עולים - דלק, אוכל, שכירות ואין לזה סוף.
והכל בשביל מה?
למה הוא מחכה?
מה אנחנו מקבלים???
בינתיים הם כבר קיבלו נמל (!!!), העויילם מתהפך נגדנו, באמריקה ועוד מדינות הבעיות מתגברות ועוד ועוד ועוד.
שלא לדבר על זה שהיו צריכים לעשות את רפיח מההתחלה, שכן מהמנהרות ששם הם מחדשים את התחמושת. זה כמו להלחם במים שיוצאים מהברז במקום לסגור את הברז.
בהתחלה עוד אמרו בגלל הרמאדן ועיד אל פטר, שאלו כבר מזמן עברו.
אחרי זה אמרו שיעשו את רפיח במקום תגובה לאיראן. גם זה כבר עבר.
סתם התמהמהות שעולה ביוקר מטורף. וזה נגד האויב הכי קטן ומסכן של ישראל, ואפילו לא התחילו את הצפון!!! שכל הזמן מפגיזים והורסים את כל הישובים בצפון.